Fotograf Susanne Paulsen
Du läser

Platsbyggt & Exklusivt

0
Mäklarfotografens vardag

Platsbyggt & Exklusivt

Jag möter säljaren Steve

i lägenheten på utsatt tid. Han putsar fortfarande på de sista detaljerna. Det är dom som gör skillnad.

Steve har designat och inrett varje vrå i lägenheten. Allt är platsbyggt och materialvalen är exklusiva.

Jag får en snabb rundvisning för att få grepp om vilka detaljer som bör framhävas på bilderna. Det är många. Allt har specialfunktioner och är valt med yttersta noggrannhet. Allt från ljustemperatur till dörrknoppar ska matcha.

I köket finns marmorskivor och den inbyggda ugnen har en lucka som kan fällas in i skåpet när den öppnas, så att det är lätt att komma förbi bakom köksön. Även i köksön finns en utfällbar del för att skapa fler sittplatser och nedfällt i marmorskivan finns infälld förvaring i rostfritt.

Allrumsdelen ligger i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från fönster i vinkel. Steve har plockat fram och framhävt husets gamla trävägg som en naturlig del av vardagsrummet.Kök-kollage

I hallen och sovrummen finns förvaring för både skor och kläder i vackert belysta skåp som ger en exklusiv hotellkänsla blandat med trendig styling.

Garderob

Och så kommer badrummet. Ståtligt i marmor och med både vackra och praktiska detaljer. Lycka till med framtida projekt Steve. Jag hoppas snart att få se en artikel om dig i någon heminredningstidning.

Badrum_02

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow @ Instagram