Fotograf Susanne Paulsen
Du läser

Höst på landet

0
Mäklarfotografens vardag

Höst på landet

Idag bär det ut på Flatön.

Det fejas och pyntas i sista sekund. Inte ett löv får ligga på den nybyggda altanen. Stämningen är spänt förväntansfull hos både mäklare med assistent och säljare. Den här dagen har förberetts länge.

Regnet hänger i luften och jag startar utomhus för att inte utmana ödet. Det är en underbar tomt med en gammal stenmur, fin natur och ett berg som skyddar för insyn och ger en fin inramning till huset och den gamla ladan. Till och med det gamla utedasset, med dörren på glänt, är pyntat och ser riktigt inbjudande ut.

Trädgården andas av höst och bland de gamla fruktträden finns en liten äng av blommor sparad med de sista prästkragarna kämpande mot den kommande vintern.

I ladan är det uppdukat till fest. En känsla av midsommar dröjer sig kvar och nu väntar man bara på gästernas ankomst. Hur mysigt som helst.Höstdetaljer

Precis när sista bilden tas utomhus kommer de första regndropparna. Full aktivitet med inplockning av kuddar och filtar igen.

Inomhus är en riktig dröm. Nybakat bröd på spisen. Gamla träbalkar på väggarna. Allt det gamla bevarat med en modern touch. Efter de mer överskådliga bilderna på alla rum går jag in på de detaljer som önskar framhävas. En känsla av hur det kan vara att bo här. Ett varmt hem på landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow @ Instagram